Ρυζοκροκέτες

Ριζοκροκέτες.  

Σε όλους μας νομίζω έχει τύχει να περισσέψει φαγητό απο την προηγούμενη μέρα.

Ειδικά όταν μιλάμε για ρύζι...
Έτσι λοιπόν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξυπνα, παρασκευάζοντας ορεκτικά για την παρέα σας.

Υλικά
  • 500 γρμ περίπου βρασμένο ρύζι
  • 2 αυγά
  • Λίγη φρυγανιά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ψιλοκομμένο σκόρδο.



Εκτέλεση
Κάντε ένα μείγμα τα παραπάνω υλικά και πλάστε τα στρογγυλά σαν κεφταδάκια.
Σε ένα τηγανάκι με καυτό λάδι ή και σε φριτέζα τα τηγανίζετε έως ότου πάρουν αρκετό χρώμα, αυτό το κάνουμε διότι η παρασκευή μας έχει μέσα ωμά αυγά.



Η ρυζοκροκέτες σας είναι έτοιμες.

Αν το κάνετε καλοκαίρι για να συνοδεύσετε μπύρα, θα σας πρότεινα να τα κάνετε λίγο πικάντικα.
Το comment box είναι ενιαίο και αφορά όλα τα σχόλια που αναρτώνται στην σελίδα. Για αποφυγή λαθών πριν το σχόλιο σημειώστε σε ποια συνταγή ή άρθρο αναφέρεστε.

newsletter

Κάνε εγγραφή για να ενημερώνεσαι πρώτος για κάθε νέα συνταγή

croll bar/ copy paste (παντου)