Κολοκυθοκεφτέδες

Ενα υπέροχο έδεσμα, καλοκαιρινό και απόλυτα γευστικό.




Υλικά:

  • 5 μεγάλα κολοκύθια (τριμμένα στον χοντρό τρίφτη)
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Βασιλικό ψιλοκομμένο
  • Δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά
  • Λίγη φρυγανιά
  • Αλεύρι (για το πανάρισμα)
  • Αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη


Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε σε ένα μπόλ τα τριμμένα και καλά στυμμένα κολοκύθια, με το φρ. κρεμμύδι, τα αρωματικά, τα αυγά, τα καρυκεύματα και την φρυγανιά μέχρι να σφίξει το ζυμάρι.
Τα αφήνουμε 20 - 30 λεπτά στην συντήρηση,
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι να κάψει.
Σχηματίζουμε τους κεφτέδες, τους πανάρουμε με το αλεύρι.
Τους τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές να χρυσαφίσουν.

Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί, και σερβίρουμε

Τips :
Μπορείτε να τους συνοδεύσετε με sauce γιαουρτιού.
Επίσης στο μείγμα μπορείτε να προσθέσετε τριμμένη φέτα
Το comment box είναι ενιαίο και αφορά όλα τα σχόλια που αναρτώνται στην σελίδα. Για αποφυγή λαθών πριν το σχόλιο σημειώστε σε ποια συνταγή ή άρθρο αναφέρεστε.

newsletter

Κάνε εγγραφή για να ενημερώνεσαι πρώτος για κάθε νέα συνταγή

croll bar/ copy paste (παντου)