Ρολό με μοσχαρίσιο κιμά γεμιστό με πιπεριές, αλλαντικά & 4 τυριά

Αφράτο πολύ νόστιμο και ζουμερό...



Υλικά που θα χρειαστείς:
1 κιλό κιμά μοσχάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμενο στον τρίφτη
1 αυγό
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 κ.σ. ρίγανη
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1/2 φλ. τριμμένη φρυγανιά
1 φλ. Ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι
1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
αλάτι
πιπέρι

Για την γέμιση:
120 γρμ. Τυρί γκουντα
120 γρμ . Ενταμ
120 γρμ. Μοτσαρελα (όλα κομμένα σε κυβους)
2 Πιπεριές κομένες ζουλιεν (δλδ. σε λωριδες)
3 φετες μπεικον χοντροκομενες
6 φέτες σαλάμι μπύρας χοντροκομενες
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη τοματα


Πως να το φτιάξεις:

Αναμειγνυουμε τον κιμά με το κρεμμύδι το σκορδο το αυγο το ελαιολαδο την ριγανη και την παπρικα σε ενα σκευος και ζυμωνουμε μεχρι να κμογενοποιηθει σαν μειγμα.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ξύδι με την σόδα την φρυγανιά και αλατοπιπερώνουμε .
Δουλεύουμε και πάλι την ζύμη και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει μέχρι να κόψουμε τα υλικά της γέμισης.

Τα υλικά της γέμισης τα αναμειγνυουμε σε ένα μπολ μαζί με την τριμμένη τομάτα .

Βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο και του δινουμε ένα μακροστενό σχήμα πάνω σε μια λαδόκολλα. Επάνω απλώνουμε την γέμιση και με ευγενικές και γρήγορες κινήσεις εσωκλειουμε πλάθοντας το ρόλο προς τα πάνω.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει μπορούμε προς το τέλος να το βάλουμε στο γκριλ ώστε να πάρει πιο έντονο χρώμα από πανω

Σχόλια

Το comment box είναι ενιαίο και αφορά όλα τα σχόλια που αναρτώνται στην σελίδα. Για αποφυγή λαθών πριν το σχόλιο σημειώστε σε ποια συνταγή ή άρθρο αναφέρεστε.

newsletter

Κάνε εγγραφή για να ενημερώνεσαι πρώτος για κάθε νέα συνταγή

croll bar/ copy paste (παντου)